13.01.2022 | Navnenyt

Ny projektlederassistent hos John Jensen VVS

Steven Skøld har taget springet fra montør til projektlederassistent

Efter knap 10 år som servicemontør hos John Jensen VVS har Steven Skøld valgt at søge nye udfordringer...

Heldigvis bliver Steven hos os, da han har takket ja til en stilling som projektlederassistent i vores entrepriseafdeling.

- Jeg har altid godt kunne lide at udfordre mig selv og har længe vidst, at jeg gerne ville noget mere. Det har i høj grad handlet om personlig udvikling, og jeg vil gå så langt og sige, at jeg endelig er blevet voksen. Men jeg er stadig en spasmager, og det er jeg sikker på, at der fortsat nok skal være plads til, fortæller Steven.

Med sin mangeårige indsigt og store engagement er vi helt sikre på, at Steven kan løfte opgaven. Hvorvidt Steven er blevet voksen eller ej, undlader vi at kommentere på :-)

Tillykke med jobbet Steven.

Mere fra John Jensen VVS A/S

John Jensen VVS A/S

www.jj-vvs.dk

John Jensen VVS beskæftiger mere end 250 medarbejdere inden for service, forsikring og entreprise. Vi udfører opgaver for erhvervsvirksomheder, boligselskaber, private, forsikringsselskaber, entreprenører, rådgivere og professionelle bygherrer. Hos John Jensen VVS sætter vi en ære i at overholde vores aftaler og levere en service, der gør,…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere