02.10.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Ny Quick Guide

Indhold fra partner Hvad er dette?

Quick Guiden henvender sig til dig som professionel installatør eller elektriker, der har behov for hurtigt at vælge kabler til dine forskellige daglige arbejdsopgaver.

Quick Guiden henvender sig til dig som professionel installatør eller elektriker, der har behov for hurtigt at vælge kabler til dine forskellige daglige arbejdsopgaver. 

Ønsker du Quick Guiden i en trykt version, så send os en mail på nkt.dk@nkt.com. Du kan downloade Quick Guiden ved at klikke på nedenstående link:

NKT Quick-Guide

Mere fra NKT (Denmark) A/S

NKT (Denmark) A/S

www.nkt-dk.com

NKT er en af kabelindustriens pionerer og har været det siden 1891, og i dag er vi stadig på forkant med at efterkomme verdens stadig voksende efterspørgsel efter energi. Det er vi med baggrund i vores ekspertise inden for transport af energi og omkostningseffektiv produktion på det højest tekniske niveau og med regeneration af miljøet for øje. Vi kombinerer den globale og lokale tankegang med fok…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere