10.11.2020 | Navnenyt

Ny Regional Service Manager hos Coromatic

Stine Ruberg Christensen, 36 år, er udnævnt til Regional Service Manager East Denmark, og afløser dermed Søren Duevang, Coromatics nye servicedirektør.

Stine kommer fra en stilling som leder i målerafdelingen hos Andel/SEAS-NVE, hvor hun har haft ansvaret for strategi, daglig ledelse og udvikling af afdelingen.

Hendes erfaring omfatter også stillinger hos SEAS-NVE som leder for Udelys afdelingen samt Key Account Manager med rådgivning til erhvervskunder inden for el og energi. Herudover har hun erfaring med salgsledelse hos OJD Quick Brake ApS. Hun har en HD i Ledelse & Organisation.

Mere fra Coromatic A/S

Coromatic A/S

https://coromatic.dk/

Coromatic sikrer adgang til strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vi er her 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv, for at sikre uafbrudt strømforsyning, og ved at beskytte miljøet ved energioptimering. Virksomhedens kunder er finanssektoren, IT- og telekomudbyd…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere