08.04.2021 | Navnenyt

Ny regionschef til Kemp & Lauritzen i Midt- og Nordjylland

Karsten Thorsen er ny regionschef hos Kemp & Lauritzen i Teknikhus Midt- og Nordjylland. Her skal han drive den regionale indsats i forhold til virksomhedens mål om at være landets førende teknikvirksomhed og ikke mindst en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Karsten kommer fra Siemens DI, hvor han blandt andet har haft ansvaret for energiløsninger, teknisk support hos særlige storkunder, samt kundetilpassede produktløsninger. Han tiltrådte stillingen hos Kemp & Lauritzen den 1. april, og her er de glade for at få Karsten med på holdet:

"Med Karsten ombord står vi styrket i forhold til, at vi vil være kundernes foretrukne teknikpartner i Midt- og Nordjylland. Det betyder, at vi hele tiden udvikler vores tværfaglige tilbud til kunderne, ligesom vi udruller nye digitale løsninger. Her kommer Karsten i samarbejde med sit team til at gøre en stor forskel, til gavn for vores kunder", siger Thomas Gjørup, der er direktør for Teknikhuse i Kemp & Lauritzen.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere