13.11.2018 | Navnenyt

Ny regionsdirektør i Ebmpapst

Torben Lintrup Kirkholt, adm. direktør for Ebmpapst Denmark, er udnævnt til regionsdirektør for Ebmpapsts datterselskaber i Nord- og Østeuropa.

Han er uddannet master of engineering og skal i sin nye stilling udvikle og understøtte Ebmpapsts landeorganisationer, så den strategi der har været ført i det danske selskab, bliver en integreret del af virksomhedens udvikling i Nord- og Østeuropa.

Torben Lintrup Kirkholt indtræder endvidere i bestyrelsesgruppen af seks regionsdirektører, der refererer direkte til koncernchef Stefan Brandl.

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere