27.10.2020 | Navnenyt

Ny Sales Engineer hos Coromatic

John Johansen, 43 år, er udnævnt til Sales Engineer hos Coromatic A/S. John kommer fra en stilling som Service Sales Engineer hos Schneider Electric, hvor han har beskæftiget sig med salg og service af maksimalafbrydere i hele Danmark.

Herudover har han erfaring med salg hos bl.a. IF Forsikring, Alm. Brand og Codan. Han er uddannet elektriker og Exam. Privat- og Erhvervsassurandør.

I rollen som Sales Engineer skal han arbejde med salg og rådgivning inden for nødstrømsløsninger til installatører og rådgivere.
 

Mere fra Coromatic A/S

Coromatic A/S

https://coromatic.dk/

Coromatic sikrer adgang til strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vi er her 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv, for at sikre uafbrudt strømforsyning, og ved at beskytte miljøet ved energioptimering. Virksomhedens kunder er finanssektoren, IT- og telekomudbyd…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere