11.06.2019 | Navnenyt

Ny salgs- og projektrådgiver for Damixa, Mora og FM Mattsson

Hasse Bie Nielsen, ny salgs- og projektrådgiver for Damixa, Mora og FM Mattsson

Hasse Bie Nielsen er netop startet som salgs- og projektrådgiver hos armaturproducenten FM Mattsson Mora Group Danmark, der står bag kendte brands som Damixa, FM Mattsson og Mora Armatur. Hasses fokusområde bliver VVS-installatører, grossister og større entrepriseprojekter i Nord- og Midtjylland. Desuden skal Hasse være med til at sikre, at de danskdesignede og skandinavisk producerede sanitetsprodukter bliver mere kendte og foretrukket i branchen.

Hasse Bie Nielsen kommer fra en stilling som salgskonsulent hos Lemvigh-Muller. Tidligere har han også været hos Sanistål. Han er godt hjemmevant i VVS-branchen og har 20 års erfaring fra grossist, flere år i butik som afdelingsleder og indkøber hos Lemvigh-Müller.

- Det er en stor fornøjelse at byde Hasse velkommen i vores danske salgsteam. Hasse kender VVS- og sanitetsbranchen inde fra qua sine mange års erfaring fra grossist-verdenen. Vi ser meget frem til, at Hasses kompetencer og erfaring kommer vores kunder til gode, siger salgsdirektør Lars Bang Pedersen, FM Mattsson Mora Group Danmark.

Hasse får base hjemmefra på kontoret i Dronninglund og kommer til at indgå i FM Mattsson Mora Group Danmarks 7 mand store landsdækkende salgsteam.

Hasse er 44 år og bor i Dronninglund nord for Ålborg.

Mere fra FM Mattsson Mora Group

FM Mattsson Mora Group

www.damixa.dk

Websider:    www.damixa.dk www.fmmattsson.dk        www.moraarmatur.dk   Damixa, FM Mattson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Vi er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af h…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere