08.10.2015  |  EL  |  Belysning

Ny salgsdirektør i spidsen for storlancering

En lancering af 450 nye LED-belysningsprodukter står øverst på den nye salgsdirektør i Esylux, Fin Rask-Pedersens, dagsorden.

Hvordan kommer medarbejderne til at mærke, at de får dig som salgsdirektør?
De får en nærværende, branchekendt og aktivt sælgende leder. Jeg har altid troet på styrken i et velfungerende team. Derfor vil de opleve, at jeg fokuserer på at videreudvikle teamet. Vi kommer til at relancere os selv som leverandør af belysning og bygningsautomatik, og derfor er medarbejderteamet også nødt til at være rustet til den nye del af branchen, de skal beskæftige sig med. Det er den viden, jeg tager med ind i firmaet. 

Hvad står øverst på din dagsorden som ny salgsdirektør?
Esylux står foran at skulle lancere omkring 450 nye LED-belysningsprodukter. Det er den største lancering i firmaets historie. Introduktionen af disse produkter i markedet står øverst på min dagsorden, og så skal vi fortælle kunderne, at vi ikke længere kun er et bygningsautomationsfirma, men også et belysningsfirma. Her skal vi også informere kunderne om de muligheder, der opstår, når man kombinerer de to ting og udnytter LED-teknologien til fulde.

Om Fin Rask-Pedersen

Uddannelse:
Uddannet elektriker og stærkstrømsingeniør

Tidligere stillinger:
Markedschef – Industri & Offshore i Solar
Salgschef for Solar belysning

 

Hvad bliver din største udfordring?
Det bliver at gøre markedet klar til Esylux som en belysningsleverandør til det professionelle marked. Vi er kendt som en seriøs samarbejdspartner inden for bygningsautomation, og nu skal vi gerne blive kendt for de samme kvaliteter inden for belysning.

Hvorfor har du valgt at arbejde i el-branchen?
Jeg har arbejdet i branchen i over 20 år og har altid interesseret mig for el. Elbranchen er nytænkende og innovativ. Der kommer mange nye, spændende løsninger, der gør folks hverdag mere enkel, og det tiltaler mig meget.

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere