01.02.2017 | Navnenyt

Ny salgskonsulent hos Minuba

William

William kommer med en international uddannelse i forretningsudvikling, med fokus på afsætning og salg.

De sidste 5 år har han været ansat som salgschef hos en konkurrerende virksomhed, men fremover vil Minuba's kunder kunne nyde godt af Williams ekspertise.

William fortæller at han: "... skal have fokus på salg og kundepleje." og at han: "... ser frem til at udvikle samarbejdet med kunderne således at Minuba skaber mere værdi for dem. Hos Minuba er vi sparringspartner for vores kunder.".  

Især det ledelsesmæssige aspekt hos håndværksvirksomhederne vækker Williams interesse, hvilket var en af grundene til, at han valgte Minuba. "Minuba har fokus på kunderne, og jeg vil gennem et godt samarbejde hjælpe håndværkerne til, at blive dygtige forretningsfolk. Desuden har Minubas løsning, fokus på ledelse og indtjening - som er fremtiden for danske håndværkere", afslutter han.

Vi er meget begejstrede over, at få William med ombord, og vi håber at I vil tage godt imod ham.

Har I lyst til, at vide mere om Minuba eller høre om årsagen til Williams skift til Minuba, så kan han kontaktes på: + 45 42 90 7323

 

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere