08.05.2017 | Navnenyt

Ny salgskonsulent hos Minuba

Michael, ny salgskonsulent hos Minuba

Vi er rigtig glade for at kunne byde Michael velkommen som ny salgskonsulent. 

Michael har arbejdet i grossistbranchen i næsten 20 år. Her startede han som elev, blev salgsassistent, butikschef og senest salgskonsulent. Derigennem har han opbygget et godt kendskab til mange forskellige håndværksvirksomheder, og har et stort kendskab til hvordan disse drives i det daglige.

Med den viden i rygsækken føler Michael at det er et meget naturligt skridt for ham at komme til Minuba, og udtaler bl.a. at: "Minuba har en masse funktioner, som kan lette hverdagen for rigtig mange håndværkere der slås med papirarbejde, såsom løn til de ansatte, materialeregistrering og ikke mindst fakturering af allerede udført arbejde". 

Michael fortæller desuden han glæder sig rigtig meget: ".. til at komme ud og præsentere Minuba, og hjælpe en masse håndværkere til en nemmere og mere professionel drift af deres virksomhed."

Vi er meget begejstrede over, at få Michael med ombord, og vi håber at I vil tage godt imod ham.

Har I lyst til, at vide mere om Minuba så kan Michael kontaktes på: +45 25 94 62 76

 

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere