09.05.2017 | Navnenyt

Ny salgskonsulent hos Minuba

Claus

Vi er rigtig glade for, at kunne byde endnu en kollega velkommen. D. 1. maj startede Claus som ny salgskonsulent hos Minuba.

De sidste 4-5 år har han været ansat hos en konkurrerende virksomhed, men fremover vil Minubas kunder kunne nyde godt af Claus ekspertise.

Han er glad for at komme til en virksomhed, hvor kunderne er i centrum og udtaler bl.a.: "Minuba er en virksomhed, hvor der ikke kun er fokus på selve programmet, men også på samarbejdet mellem kunde og virksomhed. Minuba hjælper med at forbedre og konsolidere kunderernes forretning.".

Claus forsætter: "Udover en god kundekontakt, og et godt samarbejde med kunderne, er Minuba kendt for at have en fremragende support. Supportere og udviklere er ET team, og du lander ALTID i kompetente hænder når du ringer til Minuba. Minuba er danskejet, vi forstår kultur, udfordringer og muligheder og hjælper med at udnytte dem".

Derudover er Claus også glad for at være kommet til en virksomhed med mange integrationsmuligheder: "Minuba har valgt at have mange integrationer, og de fleste er helt uden omkostninger for kunderne!".

Claus kommer med masser af engagement, og han sætter en ære i at kende sine kunders forretning. Vil du have en snak med Claus så ring på 42 90 18 26.

 

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere