09.05.2019 | Navnenyt

Ny salgsleder og intern sælger hos Systemair

Systemair har ansat Tina Borch som ny salgsleder for internt salg i Hasselager. Tina kommer fra en stilling som salgsingeniør ved FläktGroup. Hun har en teknisk baggrund kombineret med 14 års erfaring inden for salg af ventilationskomponenter samt elektroniske komponenter.

Tina får ansvaret for den daglige ledelse af den interne salgsafdeling. Hun vil også selv sidde klar til at besvare kundernes forespørgsler på telefon og mail.

Systemair har desuden ansat Simon Brix i en stilling som intern sælger. Simon er nyuddannet maskinmester fra Aarhus Maskinmesterskole. Han er desuden uddannet mekaniker og har flere års erfaring som både mekaniker og værkfører.

Simon får sin daglige gang i internt salg på Systemair Danmarks hovedkontor i Hasselager, hvor han er klar til at hjælpe kunderne med tekniske forespørgsler vedr. ventilationsaggregater, brandsikring og alle øvrige komponenter til et effektivt ventilationssystem.

Mere fra Systemair A/S

Systemair A/S

www.systemair.dk

Systemair har to forretningsområder: "Ventilationsaggregater" og "Ventilationskomponenter". Tilsammen udgør de et stort og varieret ventilationssortiment, kanaler undtaget. Vores produkter lever op til høje krav om kvalitet, driftssikkerhed, tilgængelighed og et lavt energiforbrug. Alle aggregater der produceres i Danmark er Eurovent-certificerede, hvilket betyde…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere