25.05.2018  |  EL  |  Branchen

Ny sektionschef med utraditionel profil

Torben Gram er ny chef for el-afdelingen i Finn L. & Davidsen. Med sin baggrund som elektriker og el-installatør kombineret med en HD i erhvervsøkonomi skal han bruge sine tværfaglige erfaringer til at sparke gang i el- og VVS-virksomhedens planer om vækst.

Hvad består dit nye job i?
Det er min opgave at tage mig af udviklingen af el-afdelingen, herunder også en del af den daglige drift. Jeg skal primært håndtere de eksterne kunder, som vi i fremtiden satser på at få flere af. Finn L. & Davidsen har en ambition om at blive større og få mere volumen, og det skal jeg bidrage med. Vores mål er at vækste el-afdelingens omsætning væsentligt over de næste år frem mod 2020/21.

Torben Gram, sektionschef for el i Finn L. & Davidsen

Seneste uddannelse:
Erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School (CBS)

Seneste job:
Konsulent i Tekniqs rådgivningsafdeling

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Hvorfor har du valgt at arbejde i branchen?
Det har altid faldet mig naturligt at være i denne branche, fordi jeg synes, at det er sjovt. Det er her, jeg altid har været beskæftiget. Jeg startede som elektriker og el-installatør, så jeg var måske lidt atypisk på CBS, men min baggrund har givet mig en bred viden og teknisk forståelse, som mange andre økonomer ikke har. Derudover kan jeg godt lide at medvirke til udviklingen af en virksomhed og dens medarbejdere.

Læs også: Ny salgschef skal udvikle Niko-Servodans position på markedet

Hvad bliver den største udfordring?
Vi skal bruge nogle flere hænder i Finn L. & Davidsen. Der er en generel efterspørgsel på medarbejdere i branchen, så jeg tror godt, at det kan blive en udfordring at få sat det helt rigtige mandskab. For mig er medarbejderne i mit team meget vigtige. Vi skal kunne sætte mål og nå dem i fællesskab. Så det kræver en del tid og energi at finde de rigtige kandidater. Og så skal vi blive bedre til at markedsføre os selv.

Hvad laver du i din fritid?
I min fritid prioriterer jeg at bruge tid sammen med min hustru og vores tre drenge. Jeg er et meget socialt menneske, men hvis jeg får et hul i kalenderen, så kan jeg godt lide at rode med vores hus, min lille båd og pleje min gamle folkevognsboble. 

- EST

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere