03.04.2017  |  EL  |  Belysning

Ny serie væg- og loftslamper fra LED-TEK

Indhold fra partner Hvad er dette?

LED-TEK præsenterer nu en helt ny serie LED væg- og loftslamper, hvor bæredygtighed, intelligent programmering og fleksibilitet går hånd i hånd.

Den nye LED-400 og 410-serie fra LED-TEK omfatter væg- og loftslamper i robust udførelse, som både kan finde anvendelse indendørs og udendørs på bl.a. projektmarkedet. Serien er samtidig karakteriseret ved et intelligent styringssystem og en lang række funktioner såsom trådløs kommunikation, batteri-backup, master-/slavestyring, integreret smart sensor og dæmpning m.v. Og så er lamperne ikke mindst produceret i et enkelt og tidløst design med nem montering og betjening.
 
Intelligente lamper
- Vi tillader os at kalde dem intelligente lamper, fordi de giver en række nye muligheder både for styring og for at få dem til at kommunikere med hinanden. Med den nye LED-400 serie går intelligens, bæredygtighed og fleksibilitet op i en højere enhed, siger Steen Svendsen, adm. direktør hos LED-TEK.
 
- Det er ikke bare lamper af rigtig høj kvalitet, de har også mange programmeringsmuligheder i forhold til det specifikke byggeprojekt, som man kan nyde fordel af både indendørs og udendørs hos f.eks. boligforeninger og til både nybyggeri og renoveringer. Og så er de selvfølgelig energibesparende og miljørigtige som LED-TEKs øvrige sortiment, supplerer teknisk direktør hos LED-TEK, Bo Lindby.
 
Positiv modtagelse
- Desuden hører der også nogle avancerede armaturer til serien til f.eks. parkeringsområder med samme intelligente programmeringssystem. Vi har præsenteret lamperne for bl.a. el-installatører, og jeg kan vist godt sige, at de bliver taget rigtig godt imod, slutter Steen Svendsen.
 
LED-400 og 410 kommer i hvid, grå og sort farve i solid IK10-udførelse med en forventet brændetid på hele 50.000 timer og repræsenterer som LED-TEK øvrige produkter en bæredygtig og energieffektiv LED-belysningsløsning.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning

Mere fra LED-TEK A/S

LED-TEK A/S

www.led-tek.dk

LED-TEK A/S blev grundlagt 2009 med det mål primært at fremme og udbygge brugen af LED-belysning. Vi udvælger og fastholder vore leverandører ud fra kvalitet, stabilitet, design og pris. Produkt porteføljen bliver løbende godkendt og opdateret ved et tæt samarbejde med vore kunder og leverandører.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere