01.07.2019 | Navnenyt

Ny Service Sales Engineer hos Eaton Danmark

Karsten Mattie Aagaard er pr. 3. juni 2019 ansat som Service Sales Engineer hos power management-virksomheden Eaton Danmark.

Her bliver han en del af et serviceteam med særligt fokus på UPS-løsninger, der giver batteri back-up og dermed beskyttelse mod kostbar nedetid.

Stillingen er nyoprettet, og Karsten Mattie Aagaard bliver en ekstra ressource, der skal sikre bedst mulig service for Eatons kunder. Hans primære ansvarsområder bliver at udarbejde, koordinere og sælge serviceaftaler, så UPS-ejerne får udnyttet deres anlægs fulde kapacitet.

Karsten Aagaard er hentet hos teknologileverandøren GEA, hvor han de seneste 8,5 år har arbejdet som salgstekniker med fokus på teknisk support, koordinering af serviceopgaver og tilbudsgivning til kunder i hele verden.

 

Mere fra Eaton Power Quality Danmark

Eaton Power Quality Danmark

www.eaton.dk

Der hvor elektricitet er vigtig for dig, der er den også vigtig for os! Eatons mål er at sørge for, at der er adgang til pålidelig, effektiv og sikker strøm, når der er mest brug for det.Eatons elektriske division er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, UPS / back-up strømbeskyttelse, kontrol og automation, belysning og sikkerhed, løsninger til…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere