07.10.2020 | Navnenyt

Ny Service Sales Manager hos Coromatic A/S

Nicolai Kongedam Thrige

Nicolai Kongedam Thrige, 45 år, er udnævnt til Service Sales Manager hos Coromatic A/S. Nicolai kommer fra en stilling som Sales Manager Scandinavia hos Aerzen Scandinavia, hvor han har været ansvarlig for virksomhedens salgsaktiviteter og -strategier.

Herudover har han erfaring med ledelse, salg og rådgivning hos bl.a. Papiruld Danmark, Invacare og Hans Følsgaard. Han er uddannet Maskinkonstruktør og har en HD i Afsætning og Udenrigshandel.

I rollen som Service Sales Manager bliver han ansvarlig for at videreføre strategien og den positive udvikling i Service Sales i Coromatic.

Mere fra Coromatic A/S

Coromatic A/S

https://coromatic.dk/

Coromatic sikrer adgang til strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vi er her 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv, for at sikre uafbrudt strømforsyning, og ved at beskytte miljøet ved energioptimering. Virksomhedens kunder er finanssektoren, IT- og telekomudbyd…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere