28.05.2019  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Ny Service Sales Manager til Eaton

Indhold fra partner Hvad er dette?

Eaton har ansat en ny Service Sales Manager

Tommy Schwartz er pr. 6. maj 2019 tiltrådt som Service Sales Manager hos Power Management-virksomheden Eaton. I sin nye stilling får han ansvar for salg af Eatons serviceløsninger, hovedsageligt i relation til virksomhedens UPS-anlæg, der giver batteri back-up og dermed beskyttelse mod kostbar nedetid.Samtidig skal han sikre den fremtidige udvikling og vækst af Eatons serviceforretning i Danmark.

Eaton har hentet Tommy i marine-branchen, hvor han de sidste fire år har arbejdet som Operations Manager hos Wärtsilä Danmark.

Tommy Schwartz’s oprindelige uddannelse som lastbilsmekaniker har været et godt springbræt for hans karriere. Gennem årene har han erhvervet erfaring med ledelse, forretningsudvikling og kontraktforhandling. Især projektledelse har han haft talent for, og efter 10 års praktisk erfaring inden for feltet blev han i 2018 certificeret PMP (Project Management Professional) gennem Project Management Institute.

Mere fra Eaton Power Quality Danmark

Eaton Power Quality Danmark

www.eaton.dk

Der hvor elektricitet er vigtig for dig, der er den også vigtig for os! Eatons mål er at sørge for, at der er adgang til pålidelig, effektiv og sikker strøm, når der er mest brug for det. Eatons elektriske division er global leder med ekspertise inden for effektfordeling og strømkredsbeskyttelse, UPS / back-up strømbeskyttelse, kon…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere