24.06.2019  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

Ny serviceafdeling i DP Ventilation bliver landsdækkende

Hos DP Ventilation har stigende efterspørgsel betydet åbning af en landsdækkende afdeling med speciale i ventilationsservice.

Med etableringen af en landsdækkende serviceafdeling er DP Ventilations kompetencer inden for service af ventilationsanlæg nu samlet. Serviceafdelingen tilbyder alt inden for eftersyn, renovering, udvidelse og almindeligt vedligehold af ventilationsanlæg i alle former for bygninger og anlæg.

”En landsdækkende serviceafdeling med regional forankring i henholdsvis Aalborg, Aarhus, København, Kolding og Sønderborg er et led i vores strategi om at skabe øget kundetilfredshed og vækst”, siger vicedirektør Ivan Mejrsk og uddyber:

”Vi oplever stigende efterspørgsel på ventilationsservice og ønsker at være en aktiv samarbejdspartner, der kan levere samlede kvalitetsløsninger. Gevinsten ved en landsdækkende afdeling er, at viden tilføres og deles på tværs af regioner, hvilket kan give vores kunder en mere optimal service. Desuden tror jeg på, at organiseringen vil skabe vækst gennem øget salg af serviceaftaler”.

Ole Larsen i spidsen for ny afdeling
Ole Larsen, der kom til DP Ventilation i starten af 2018, er udnævnt som servicechef for den nye landsdækkende serviceafdeling. Ole Larsen blev første gang ansat hos DP Ventilation tilbage i 1996 og er returneret med solid erfaring fra lignende stillinger i branchen. Han er i fuld gang med at udvide det nuværende serviceteam med flere regionale ledere og service- og indreguleringsteknikere.

Ventilationsservice hos DP Ventilation indeholder blandt andet:

  • Kontrol af riste og filter samt filterudskiftning
  • Rengøring af ventilationssystem
  • Funktionstest af styring og regulering/overvågning
  • Lovpligtigt eftersyn af brandspjæld samt styringer
  • Måling af luftmængder
  • Energioptimering

”Mit overordnede fokus er at lede og udvikle serviceforretningen i samspil med vores regionale specialister, som fortsat har ansvaret for dialogen og opgaverne hos de lokale kunder”, fortæller Ole Larsen, der er glad for at stå i spidsen for opbygningen af en ny afdeling.

”Med mine mange års erfaring inden for ventilationsservice kender jeg kundernes udfordringer og vigtigheden af at kunne bidrage med relevante faglige kompetencer og ekspertise”, siger han.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere