01.04.2020 | Navnenyt

Ny servicechef til Brøndums serviceafdeling i Aarhus

I dag onsdag den 1. april står montører, servicekoordinator og øvrige kollegaer klar til at tage godt imod Brøndums nye servicechef i Service Aarhus – naturligvis med god afstand, ligesom han må have håndtrykket til gode.
Thomas Østergaard Madsen er navnet på Brøndums nye servicechef, der skal stå i spidsen for serviceafdelingen i Aarhus.
Sammen med det øvrige team skal han være med til at sikre, at afdelingen fortsat leverer service af høj kvalitet inden for VVS, ventilation, sprinkler og gas til både virksomheder og private kunder.
Thomas Østergaard Madsen kommer med solid brancheerfaring. Senest kommer han fra en stilling som Technical Service Manager ved ISS, hvor han har haft ansvaret for VVS i Jylland og på Fyn. Tidligere har han været i en række større servicevirksomheder, herunder Bravida og Kemp & Lauritzen.

Kontakt Thomas Østergaard på 2024 5879 og tom@brondum.dk

Mere fra BRØNDUM A/S

BRØNDUM A/S

www.brondum.dk

Brøndum designer, installerer, implementerer og servicerer energieffektive kvalitetsløsninger inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme og køl til bygninger og industrianlæg. I Danmark, i Grønland og internationalt.Brøndum er grundlagt i 1943 og er i dag en moderne, familieejet entreprenørkoncern, der sætter godt håndværk over alt andet. Virksomheden har omkring 400 medarbejdere fordelt ov…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere