20.06.2022 | Navnenyt

Ny serviceleder hos John Jensen VVS

Lasse Schmidt er startet som serviceleder hos John Jensen VVS

Hos John Jensen VVS har vi mandet op med endnu en serviceleder, hvis primære fokus er at tilbyde vores kunder nogle gode varmepumpeløsninger.

- Jeg har landet mit drømmejob, der indeholder stor fleksibilitet i mine arbejdsopgaver, og så er jeg samtidig blevet taget rigtig godt imod af alle mine nye kolleger.

Sådan fortæller vores nye serviceleder Lasse Schmidt efter sin opstart hos John Jensen VVS.             

Lasse har haft rygende travlt siden hans opstart, da han primært beskæftiger sig med vores varmepumpeløsninger. Det er et varmt emne ude hos kunderne, og også her er han blevet modtaget med åbne arme.
 
- Kunderne viser særlig stor interesse for varmepumper lige nu, og vi har en rigtig god dialog. På den måde er det en fornøjelse at bringe alle mine faglige kompetencer i spil og lave nogle skræddersyede løsninger til kunderne.
 
Der skal lyde et stort og varmt velkommen til Lasse – det er fedt at have dig med på holdet.

Mere fra John Jensen VVS A/S

John Jensen VVS A/S

www.jj-vvs.dk

John Jensen VVS beskæftiger mere end 200 medarbejdere inden for service, forsikring og entreprise. Vi udfører opgaver for erhvervsvirksomheder, boligselskaber, private, forsikringsselskaber, entreprenører, rådgivere og professionelle bygherrer. Hos John Jensen VVS sætter vi en ære i at overholde vores aftaler og levere en service, der gør,…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere