24.11.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Ny Softwareupdate fra ZES ZIMMER

Indhold fra partner Hvad er dette?

ZES ZIMMER Lancerer en ny software opdatering til deres Power Analyzer.

Ny Softwareupdate fra ZES ZIMMER : Firmware version 3.021

CAN bus som kommunikationssystem spiller en dominerende rolle i bl.a. automobilbranchen og vil fortsat være en afgørende faktor i fremtiden. Med stadigt voksende udvikling og innovation indenfor elektriske drev, stiger kravende til både dybdeanalyse og levering af data fra Power Analyzeren via CAN bus.

ZES ZIMMERs LMG600 serie, var den første Power Analyzer med Bi-Directional CAN Interface med op til 128 målte værdier på bussen. Fra og med "firmware version 3.021",  nu op til 256 - dvs. dobbelt så mange målte værdier kan nu blive sendt.

Brugeren konfigurerer en CAN besked med op til 2 målte værdier så belastningen af CAN bussen ikke øges men effektiviteten af datatransmissionen øges. Dette er især en hjælp ved Multi-phase applikationer og ved transmission af mange udlæsninger, såsom: broadband current, voltage, power values, individual harmonics - men også motorrelevante udlæsninger, som: speed, torque, d-axis og q-axis components osv.

Den seneste Firmware er tilgængelig på forespørgsel.

Kontakt os : tlf. 75522020 eller info@blichfeld.dk

Mere fra BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

www.blichfeld.dk

BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S har omfattende sortiment af måleinstrumenter, kabelfejl- Test og diagnoseudstyr mm. Hos os er kundeservice højeste prioritet. Vi bestræber os på at levere den bedste service før- under- og efter handlerne, og som kunde kan man drage stor fordel af vores tekniske viden indenfor måleteknik. Alle vores sælgere har p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere