12.01.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Ny spændingstester fra Elma Instruments

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elma 2200X er en ny spændingstester for ekstra høj sikkerhed, hvor lovpligtig spændingstest er påkrævet. F.eks. skal der anvendes spændingstester, og ikke multimeter, ved kontrol af spændingsløs tilstand, før arbejde på spændingsløs installation.

Elma 2200X har fået lavimpedans måling som kan teste 30mA RCD og aflade spøgelsesspænding

Elma 2200X er en ny unik spændingstester for ekstra høj sikkerhed, hvor lovpligtig spændingstest er påkrævet. F.eks. skal der anvendes spændingstester, og ikke multimeter, ved kontrol af spændingsløs tilstand, før arbejde må foretages på spændingsløs installation. Men Elma 2200X har mange flere smarte funktioner.

Elma 2200X har både digitalt display og lysdioder samt mange ekstra funktioner. Automatisk omskiftning mellem funktioner gør arbejdet endnu mere sikkert, og sikrer mod fejlbetjening. Desuden er Elma 2200X også forsynet med smart 30mA belastning (ved 230V) til let funktionstest af RCD’er samt til afladning af induceret ”spøgelsesspænding”, så det er den ægte spænding som måles.

 Elma 2200X tilbyder 2 polet spændingstest med dioder og LCD til 1000V, 30mA udkoblingstest/belastning, Polsøger funktion, Fasefølge, Gennemgangstest, Spændingstest også uden batteri, Automatisk selvtest funktion, Automatisk tænd/sluk uden brug af knapper, Indbygget ekstra kraftig lommelygte og er i IP64 udførsel og overholder IEC/EN 61243-3, EN 61010-1 KAT IV

 Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere