14.05.2021  |  EL  |  El-materiel

Ny stander til EVlink vægbokse letter monteringen af ladebokse til el-biler.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Schneider Electric opgraderer sortimentet af smarte løsninger til opladning af el-biler med en ny, forbedret stander til EVlink vægbokse.

Schneider Electric opgraderer sortimentet af smarte løsninger til opladning af el-biler med en ny, forbedret stander til EVlink vægbokse. 

Den nye stander gør det nemmere at vælge og installere fristående ladebokse på gulv i parkeringskældre og P-huse eller i terræn på udendørs P-pladser. 

En aftagelig bagplade giver uhindret adgang til at trække kabler op gennem standeren og tilslutte ladeboksen. Også håndteringen bliver lettere med den nye stander, som er blevet 10 kilo lettere end sin forgænger og nu kun vejer 7,5 kilo. 

Det går dog ikke ud over robustheden, og standeren tåler fint de danske vejrforhold. Den er nemlig godkendt til udendørs brug i kystnære miljøer. 

Standeren fås til en eller to ladebokse, så én stander med ladebokse på begge sider kan forsyne to P-pladser til el-biler. Og har man først købt og monteret standeren til en enkelt ladeboks, men senere får brug for at have to ladebokse på standeren, kan den nemt opgraderes til to bokse med en særlig plade. 

Den nye stander er tilgængelig hos grossisterne nu. 

Se hele udvalget af EVlink løsninger til e-mobilitet her: https://www.se.com/dk/da/work/products/product-launch/evlink/ 

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere