09.04.2019  |  VVS  |  Branchen

NY super miljøvenlig kuglehaneserie med ”White Bronze” overflade.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pettinaroli lancerer i 2019 en NY kuglehaneserie TYPE 51KE, der har en 100% bly- og nikkelfri overfladebelægning TEA®B. TEA®B belægningen har den egenskab, at den forhindrer udledningen af tungmetaller til drikkevandet, herunder bly og nikkel. Samtidig er kuglehanen med denne belægning yderst korrosionsbestandig. Kuglehaneserien kan allerede nu ordres fra lageret i Middelfart, men vil officielt blive præsenteret på VVS´19 i Odense den 8. – 10. maj 2019.

Ingen udledning af tungmetaller til drikkevandet!

Den nye kuglehane er et produkt af den konstante produktudvikling, som Pettinaroli har meget fokus på, for at producere bedre og sundere produkter, for både mennesker og miljø. 51KE har således både en 100% nikkel- og blyfri TEA®B belægning, samtidig med at belægningen kan lægges på kuglehanen uden brug af det sundhedsskadelige cyanid i behandlingsprocessen, hvilket både er til gavn for medarbejdere og miljø.

Hvad er en TEA®B overfladebelægning?

TEA®B er en kobber/tin-legering (rødgods-legering) med højt tin-indhold (62% kobber/38% tin) og helt uden de skadelige cobolt- og bly-komponenter, der oftest bruges i denne type legeringer.

Overfladen fremstår lys og skinnende og er yderst resistent overfor korrosion. TEA®B markedsføres også under betegnelsen ”White Bronze” (”lys rødgods”).

Flere versioner og dimensioner.

Kuglehanen type 51KE kommer i første omgang i tre versioner:

  • 51KE: Muffe/muffe i dimensionerne 1/2” – 2”
  • 51KE/1: Muffe/nippel i dimensionerne 1/2” – 1”

Mød os på VVS’19 i Odense Congress Center 8.-10. maj på stand C-4327 og se den nye kuglehane 51KE!

Pettinaroli A/S

Mandal Allé 21

5500  Middelfart

info@pettinaroli.dk · www.pettinaroli.dk

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere