15.10.2018  |  VENTILATION  |  Arbejdsredskaber

Ny Systemair prisliste fra 1. november

Indhold fra partner Hvad er dette?

Systemair har udgivet en ny prisliste, som er gældende fra den 1. november 2018.

Systemairs prisliste indeholder en mindre prisstigning som følge af stigende råvarepriser. Til gengæld byder den også på mange spændende nyheder:
• SAVE – En ny serie af små aggregater til luftmængder fra 100 m3/h til 800 m3/h.
• Topvex med Systemair Access automatik – De kompakte Topvex ventilationsaggregater er blevet udstyret med ny enkel og brugervenlig automatik, som kan styres fra betjeningspanelet NaviPad.
• Optima LV – VAV-spjæld til lave lufthastigheder, ned til 0,2 m/s, med en max. afvigelse på 5%.
• KVK Silent og KVK Slim – Støjsvage og fleksible boksventilatorer i små størrelser, du kan nu få et fuldt program fra ø100-ø500.

Du kan se prislisten her.

Hvis du ønsker prislisten tilsendt eller har spørgsmål til den, kan du kontakte Systemair på 8738 7500.

Mere fra Systemair A/S

Systemair A/S

www.systemair.dk

Systemair har to forretningsområder: "Ventilationsaggregater" og "Ventilationskomponenter". Tilsammen udgør de et stort og varieret ventilationssortiment, kanaler undtaget. Vores produkter lever op til høje krav om kvalitet, driftssikkerhed, tilgængelighed og et lavt energiforbrug. Alle aggregater der produceres i Danmark er Eurovent-certificerede, hvilket betyde…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere