08.12.2017 | Navnenyt

Ny systemudvikler og teknisk konsulent til kunde- og salgssupport

Et varmt velkommen til vores 2 nye medarbejdere, Allan Blaabjerg Lange og Michael Baagøe Stæhr, der havde første arbejdsdag i mandags.

Allan på 29 år er uddannet Professionsbachelor i Webudvikling i januar 2014 og brænder for webudvikling, hovedsageligt fokuseret på frontend. Allan er ansat som systemudvikler og vil primært beskæftige sig med optimering af brugeroplevelse og brugervenlighed i Ajour platformen.

"Jeg glæder mig til at arbejde med et større system og kunne gøre brug af mine erfaringer og evner, til at give kunderne en forbedret brugeroplevelse. Jeg ser endvidere frem til at arbejde sammen de dygtige og erfarne medarbejdere hos Ajour System A/S." 
                                                                                                    - Allan Blaabjerg Lange

Michael er 33 år, uddannet bygningskonstruktør i sommeren 2016 og har erfaring inden for entrepriseledelse og kalkulation indenfor nedbrydning. Michael er ansat som teknisk konsulent til kunde- og salgssupport og skal foruden at give support til vores kunder også hjælpe med salg, implementering og udvikling af vores produkter.

”Som en del af min uddannelse til bygningskonstruktør, havde jeg et praktikforløb som entrepriseleder. Her blev jeg stærkt overrasket over, hvor tidskrævende kvalitetssikringen foregik, kontra de digitale muligheder der fandtes. Jeg ser derfor stillingen hos Ajour system, som en spændende mulighed for at kunne rådgive kunderne på deres niveau, så de kan koncentrere sig om deres kernekompetencer. ”
                                                                                                   - Michael Baagøe Stæhr

Vi er rigtig glade for at have Michael og Allan med på holdet.

Mere fra Ajour System a/s

Ajour System a/s

https://ajoursystem.com/

BYGGE- OG EJENDOMSBRANCHENS DIGITALE VÆRKTØJSKASSE- en samlet løsning fra projektering til drift Ajour System A/S tilbyder effektive og brugervenlige digitale værktøjer som ved hjælp af fotodokumentation skaber overblik, sparer tid og højner kvaliteten af registreringsarbejdet i forbindelse med projekt- og kvalitetsstyring samt drift og vedligeholdelse.Vi tilbyder én samlet løsning til alle f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere