02.08.2018  |  EL  |  Intelligente installationer

Ny tech-installation øger trygheden for ældre

Diakonissestiftelsens Hjemmepleje og tech-virksomheden Anyware Solutions er gået sammen om at øge trygheden for ældre i Danmark. Det sker via en simpel installation, der registrerer blandt andet indbrud og indeklimaforandringer.

Den danske tech-virksomhed Anyware Solution og Diakonissestiftelsen, der tilbyder en lang række ydelser til ældre, indgår et nyt samarbejde. Målet er at skabe mere tryghed for borgerne i seniorboliger, på plejehjem og inden for hjemmeplejen ved at udnytte moderne teknologi.

”De tryghedsskabende services som Anyware Solutions leverer, såsom indeklimamonitorering og forebyggelse af indbrud, er jo ikke kun relevante for folk på arbejdsmarkedet, men for alle, inklusive ældre i eget hjem eller på plejehjem”, siger Anne Mette Fugleholm, administrerende direktør i Diakonissestiftelsen.

Læs også: Flere end nogensinde arbejder i installationsbranchen

Anyware Smart Adaptoren er nem at installere og kan monteres i alle almindelige lampefatninger, hvorfra den registrerer forandringer i hjemmet. 

”Når vi så ovenikøbet vil kunne tilbyde målrettede tryghedsservices i fremtiden som faldalarm, connected brandalarm og notifikationer på telefonen, når det registreres, at noget ikke er som det plejer i den ældres bolig, bliver det rigtigt interessant”, uddyber Anne Mette Fugleholm.

Læs også: Bravida går all-in på 3D-byggeapp

På den måde kan både de ældre og deres pårørende finde ro i, at systemet giver den rette besked, hvis noget ud over det sædvanlige bliver opfanget, forklarer Morten Bremild, partner og medstifter af Anyware Solutions, der også glæder sig over aftalen.

Partnerskabet er kommet i stand efter længere tids dialog. Og de første fælles projekter er allerede på tegnebrættet.

- EST

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Denne artikel er en del af temaet Tema: Digitalisering 2018

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere