17.07.2019  |  VVS  |  Varme og køling

NY TEKNISK SALGSUDDANNELSE GØR DET LETTERE AT TALE MED KUNDERNE

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det nye Vølund Akademi er åbnet med blandt andet en teknisk salgsuddannelse. Her får deltagerne intensiv træning i salg af varmetekniske løsninger og konkrete værktøjer til at styrke kundekontakten i hverdagen.

Vølund Varmeteknik har i en årrække gennemført stribevis af specialkurser for fagfolk. Det var derfor oplagt at samle tilbuddene og etablere Vølund Akademiet - med fokus på virksomhedens sortiment af luft-til-vand varmepumper, jordvarmepumper og biokedler. 

På det nye Vølund Akademiet deler erfarne specialister og "tunge" fagfolk fra Vølund Varmeteknik gavmildt ud af deres erfaringer og tekniske kundskaber, ligesom deltagerne på ingen måde kan læne sig tilbage og blot lytte -alle bliver udfordret med praktiske øvelser.

- Teknisk viden er én ting. At formidle den videre, så kunderne forstår de komplekse løsninger og fordelene er noget andet. Det kræver en salgsteknisk forståelse, og begge dele hænger uløseligt sammen, fortæller direktør Søren Krogh fra Vølund Varmeteknik og fortsætter:

-Derfor udbyder vi på Vølund Akademiet en målrettet teknisk salgsuddannelse. Her får deltagerne en række helt konkrete og brug bare værktøjer til at øge salget, øge indtjeningen, skabe større kundetilfredshed og forkorte salgstiden.

Vølund Akademiet har alliceret sig med et af Danmarks stærkste salgstræningsfirmaetr"BoostGroup", som vil arbejde med blandt andet personprofilanalyser. Formålet er at give praktiske og relevante salgsværktøjer til at øge salget af varmetekniske løsninger. Det handler om at opbygge tillid, afdække kundens kriterier for valg af varmeteknisk løsning og sikre, at kunden oplever fordelene ved de forskellige løsninger - kort sagt få kunden til at opleve pris og kvalitet som en god investering.

Læs mere om uddannelse på volundvt.dk.

Mere fra Vølund Varmeteknik A/S

Vølund Varmeteknik A/S

volundvt.dk

Din specialist i udvikling og levering af varmetekniske og bæredygtige energiløsninger til boliger, institutioner og små og mellemstore virksomheder. Vores store erfaring er din garanti for den bedste rådgivning og service på markedet. Vølund Varmeteknik er mere end blot produkter Vælger du Vølund Varmeteknik, får du mer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere