21.04.2021  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Ny tilbehørsserie til badeværelset i seks overflader

Den nye tilbehørsserie AddStoris fra hansgrohe gør det muligt at udfolde sin egen kreativitet og skabe en harmonisk badindretning med en række produkter i moderne, minimalistisk design.

Trænger dit badeværelse til et nyt udtryk, så har hansgrohe din ryg. Med AddStoris præsenterer hansgrohe nemlig sin hidtil bredeste tilbehørsserie med produkter til områderne ved håndvask, toilet og bruser samt badekar. De i alt 24 forskellige dele omfatter blandt andet kroge, håndklædestænger og papirholdere i forskellige udformninger. Tilbehørsserien har vundet en reddot design award 2021.

Som helt nye produkter i hansgrohes tilbehørssortiment finder man en hjørnehylde, dispensere til hygiejneposer og papirservietter samt en pedalspand. Dertil også et barber-/kosmetikspejl med eller uden LED-lys, som er et efterspurgt produkt.

Ligesom de øvrige hansgrohe FinishPlus-produkter fås alle AddStoris tilbehørsdele i seks forskellige overfladefarver, heraf krom, mat sort, mat hvid, poleret guld-optik, børstet bronze og børstet sort krom.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere