27.10.2020  |  VVS  |  Varmeanlæg

Ny tilskudsordning – spar penge på varmepumper

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med den nye tilskudsordning, der blev åbnet op for den 15. oktober, er det nu muligt at få helt op til 30 % tilskud til varmepumper. Det er dog vigtigt at sikre sig, at man lever op til kravene for at være tilskudsberettiget.

Den nye tilskudsordning fra Energistyrelsen - Bygningspuljen - giver dig mulighed for at skrotte dit gamle olie- eller gasfyr eller konvertere din elvarmeløsning til en ny varmepumpe, med op til 30 % af varmepumpens pris i tilskud.

Du kan søge tilskud til enten en jordvarmepumpe eller en luft til vand varmepumpe. Den varmepumpe, du vælger, skal kunne producere både rumvarme og varmt brugsvand og have et energimærke A++ eller A+++.

Du kan se alle tilskudsberettigede varmepumper fra METRO THERM HER.
 

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere