19.08.2021  |  VVS  |  Varmeanlæg

Ny tilskudsrunde åbner snart

Indhold fra partner Hvad er dette?

Til september åbner Bygningspuljen med hele 290 millioner kroner i puljen til energiforbedringer i danske helårsboliger. Eksempelvis giver de op til 20 % i tilskud til installering af luft til vand-varmepumper eller jordvarme.

Puljens tilskud er populær, og tidligere i år blev puljen tømt på under ét døgn. Derfor gælder det om at være godt forberedt, når puljen åbner for ansøgninger.

Sådan hjælper du dine kunder med at søge tilskud

For at søge tilskud til en varmepumpe eller jordvarme skal dine kunder vide, hvilken varmeløsning de ønsker, samt hvor energieffektiv den skal være.

Vær opmærksom på, at dine kunder ikke må indgå en bindende aftale med dig, før tilsagn om tilskud foreligger. Men du må gerne give dem et tilbud eller udarbejde en konkret projektbeskrivelse.

Find mere information om energitilskuddet her >

Er du klar når Bygningspuljen åbner?

På Vølund Akademiet får du kurser, der klæder dig på til hverdagens udfordringer. Du får konkrete værktøjer og masser af praktisk erfaring med installation af varmeløsninger fra Vølund Varmeteknik. Du kan også få din eksamen, så du kan kalde dig godkendt VE-installatør.

Se vores mange kurser her >

Mere fra Vølund Varmeteknik A/S

Vølund Varmeteknik A/S

volundvt.dk

Din specialist i udvikling og levering af varmetekniske og bæredygtige energiløsninger til boliger, institutioner og små og mellemstore virksomheder. Vores store erfaring er din garanti for den bedste rådgivning og service på markedet. Vølund Varmeteknik er mere end blot produkter Vælger du Vølund Varmeteknik, får du mer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere