22.02.2019  |  EL  |  Belysning

Ny udendørs LED lampe, som er designet til hurtig montering

Indhold fra partner Hvad er dette?

LED udendørslampe med indtænkt sløjfning mellem lamperne

Når dagen går på hæld og mørket sænker sig, har vi brug for belysning der skaber stemning og oplyser vores udendørsarealer. 

green:ID LED-væg/loftlamper er et perfekt valg til oplysning af både husfacaden, terrassen, gårdspladsen m.m. Farven er den bløde og varme hvide farve, som sikrer behageligt lys, uanset hvor lamperne monteres.

Designet er enkelt og tidløst og lamperne er også designet til hurtig montering, som dermed øger effektiviteten og er tidsbesparende i monteringsprocessen.

Denne green:ID lampe har flere bruger-tilpassede justeringer af sensoren, man kan bl.a. justere hvilken lux-værdi skumringssensoren skal styre efter, ligesom man kan justere slukketiden, samt om lampen/lamperne skal slukke helt eller køre ned på dæmpet belysning (20% belysning) Dermed er denne green:ID LED udendørslampe strømbesparende og har tilmed en lang levetid på 50.000 timer og fuld garanti på hele 5 år.


Lampen opfylder alle krav for opsætning ved fælles adgangsveje.

Find specifikationer for green:ID LED udendørslampe HER
 

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

www.ecofoss.dk

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv.I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilgængeligt og kompetent bagland, der yder…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere