04.06.2018  |  VENTILATION  |  Indeklima

Ny udtræksemhætte med LED belysning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Systemair har gennemgået sit udvalg af emhætter. Det har bl.a. resulteret i en ny udtræksemhætte med LED belysning og nyudviklet elektrisk spjæld.

Systemair har sendt en ny brochure på gaden, der giver det komplette overblik over udvalget af emhætter. Blandt nyhederne er en ny udtræksemhætte, der er udstyret med et nyudviklet elektrisk betjent spjæld. Spjældet kan justeres ned til meget lave grundluftmængder (10 m3/h). Hvis man vælger et alternativt spjældblad, kan emhætten slutte helt tæt.

Systemairs emhætter indgår i systemløsningen Cebovent. Cebovent er en række systemløsninger til central boligventilation. De kan dimensioneres til at matche alle ventilationsbehov i både mindre og større etageejendomme. De overholder gældende lovkrav og normer inden for dansk boligbyggeri og bliver løbende udviklet, således at produkterne altid er optimerede til den mest driftsøkonomiske løsning.

Se den nye emhættebrochure her.

Mere fra Systemair A/S

Systemair A/S

www.systemair.dk

Systemair har to forretningsområder: "Ventilationsaggregater" og "Ventilationskomponenter". Tilsammen udgør de et stort og varieret ventilationssortiment, kanaler undtaget. Vores produkter lever op til høje krav om kvalitet, driftssikkerhed, tilgængelighed og et lavt energiforbrug. Alle aggregater der produceres i Danmark er Eurovent-certificerede, hvilket betyde…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere