05.08.2019 | Navnenyt

Ny udviklingsdirektør skal styrke Kamstrup

Lars Enevoldsen er ny udviklingsdirektør i Kamstrup.

Teknologivirksomheden Kamstrup tilfører nye kræfter på udviklingsområdet med ansættelse af tidligere Grundfos-direktør Lars Enevoldsen, der bliver ny direktør for Kamstrups softwareudvikling.

Lars Enevoldsens opgave hos Kamstrup bliver at opnå størst værdi for forsyningen og samfundet, og for at opnå det vil han fokusere på at skabe flere samarbejder med partnere.

”Vores løsninger indsamler en masse viden, og den viden vil vi gerne, i samarbejde med kunder og andre teknologivirksomheder, bruge til at udvikle næste generation af løsninger. Data kan og skal bruges, så vores forbrug af ressourcer hele tiden anvendes mest effektivt”, siger han.

Lars Enevoldsen kommer fra et job som Group Vice President for Digital Commercial Offerings i Grundfos, hvor han har opbygget sin erfaring gennem de sidste 24 år. Derudover er han næstformand for bestyrelsen hos Aalborg Universitet.

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere