11.03.2022  |  VVS  |  Sanitet

Ny vandhane kan det hele på én gang

Den nye Finoris-armaturserie fra hansgrohe skiller sig ud fra mængden med sit design samt høje funktionalitetsniveau igennem særligt armaturets udtrækkelige brusehoved.

Hverdagen på familiens badeværelse består typisk af personlig hygiejne, rengøring og vasketøj. Det gør håndvasken til omdrejningspunktet for mange af dagens aktiviteter, og derfor er det vigtigt at have den rigtige vandhane, der egner sig til det hele.

Af den grund giver den nye armaturserie hansgrohe Finoris stor bevægelsesfrihed, der letter de daglige gøremål. Det er for eksempel nemt at vaske håret hurtigt ved håndvasken med det udtrækkelige brusehoved, der også er velegnet til at skylle vasken ren. Samtidig er det enkelt at fylde vand i rengøringsspanden og andre høje beholdere.

I en dybere håndvask kan man endda hurtigt bade et lille barn eller vaske dets fødder. Med et tryk på en knap skiftes mellem den bløde PowderRain-brusestråle og en fyldig laminarstråle – der er en stråle til ethvert formål. Begge stråletyper har et lavt vandforbrug på bare 5 l/min. Det innovative design har vundet en reddot design award 2021.

LÆS OGSÅ: Ny armaturserie vinder dansk design pris

Slankt design og høj funktionalitet

Den diskret integrerede udtræksbruser kan trækkes 50 centimeter ud og glider gnidningsfrit tilbage på plads efter brug takket være et magnetisk system. Finoris-armaturets ydre imponerer med et slankt, geometrisk look. Det fås i samme minimalistiske design uden udtræksbruser i tre forskellige højder. Dermed er det muligt at kombinere hansgrohe Finoris med mange forskellige håndvaske. Ønsker man en vægmonteret løsning, er den indbyggede variant oplagt.

Når det gælder overflader, er armaturserien ligeledes alsidig: hansgrohe Finoris fås i krom, mat sort og mat hvid og er dermed også et oplagt valg til et moderne badeværelse, der præges af matte overflader. Der findes naturligvis også hansgrohe Finoris-armaturer til badekarret og bruseområdet, så hele badeværelset kan indrettes i samme designsprog.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere