11.01.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Ny WAGO Compact Controller 100 med integrerede I/O

Indhold fra partner Hvad er dette?

Maksimal ydeevne på minimal plads. Med Compact Controller 100 tilbyder WAGO nu en mindre controller med integrerede I/O, der er perfekt til mindre automationsløsninger.

Den nye controller gør det også muligt for WAGO at styrke sin automatiseringsportefølje nedstrøms for den gennemprøvede PFC200-serie.

Takket være sit kompakte design og hvori CPU’en har flere forskellige integrerede I/O, tilbyder den et komplet system for alle typer opgaver, og iht. DIN43880 kan den stadig monteres i en gruppetavle. I/O-delen er sammen med CPU’enheden anbragt i et kompakt kabinet, så den kræver ikke ekstra plads til yderligere komponenter.

Ledningsgrænsefladen er aftagelige via stik og  giver fordele for installationen og letter udskiftning af enheden i tilfælde at breakdown. Compact Controller 100 kan frit programmeres i henhold til IEC 61131 med CODESYS V3. Omfattende IEC-biblioteker og makroer forenkler processen med at oprette applikationer. WAGOs kompakte controller bruger et Linux®-operativsystem i realtid og understøtter standard fieldbus-protokoller.

Se mere om vores produkter her: https://www.wago.com/dk/automation/plc-controllere

Mere fra WAGO Denmark A/S

WAGO Denmark A/S

www.wago.dk

WAGO har eksisteret siden 2002, men WAGO's produkter har været kendt på det danske marked i mange år før dette tidspunkt, da firmaet Skaarup forhandlede dem tidligere. WAGO har hovedkontor i Værløse og beskæftiger 17 medarbejdere, herunder produktspecialister, interne og eksterne projekt- og salgsingeniører samt marketing- og salgskoordin…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere