05.09.2022 | Navnenyt

Nyansættelse i Uponor Building Solutions Denmark

Kenneth Vinther Henriksen, Uponor

Det er med rigtig stor glæde vi kan fortælle, at Uponor nu har fuld bemanding med hensyn til områdekonsulenter med ansættelsen af vores nye Account Manager til distrikt Sjælland.

1. september 2022 er Kenneth Vinther Henriksen startet hos os og bliver en del af vores eksterne salgsteam i Uponor Building Solutions Denmark. 

Kenneth er 47 år, bosat i Roskilde og kommer fra en stilling som konsulent og landeansvarlig i en førende skandinavisk virksomhed indenfor badeværelsestilbehør.

Derudover har Kenneth solid baggrund fra branchen, er udlært VVS & Energimontør og har erfaring fra grossistbranchen og har også været selvstændig montør.

Tag rigtig godt imod Kenneth når han dukker op hos jer derude om ikke så længe.

Mere fra Uponor

Uponor

www.uponor.dk

Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger til bolig- og erhvervsbyggeri i Europa og Nordamerika. I 2014 beskæftigede Uponor-koncernen omkring 3800 personer i 30 lande og havde en årlig omsætning på over 1.000.000.000 €. Uponor Corporation er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere