28.11.2019  |  EL  |  Branchen

Case: Nybyggeri i Dalby ved Kolding, familieboliger under udvikling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nye attraktive rækkehuse i Dalby ved Kolding

I Dalby, ved Kolding, skal der opføres 69 rækkehuse. Der er tale om 2 typer familieboliger på hhv. 98m2 og 115 m2. Første etape af rækkehusene blev sat i gang i 2018 og de første 19 huse stod klar i midten af 2019. Husene er stadig under udvikling og også til salg.

Husene bliver udviklet af ADD Development, som er en del af 1927 Estate Development. Deres speciale er at udfordre vanetænkning og begrænsninger for dermed at se potentialet en grund eller en eksisterende ejendom har. De har stort fokus på at spotte markedstrends og implementere dem i deres projekter. 1927 Estate Development er på forkant med udviklingen og er i stand til at levere de løsninger brugerne efterspørger ved hjælp af innovative og nyskabende teknologier.

Vi i RIB A/S er stolte af at flere af vores løsninger bliver benyttet til dette projekt. Det drejer sig om Byggeweb Projekt og Byggeweb Capture og Byggeweb Digital Aflevering.

Følg RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.

Mere fra RIB A/S

RIB A/S

www.rib-software.dk

Hos RIB brænder vi for at gøre byggeriet bedre. Vores klare målsætning er at hjælpe byggebranchen med at opføre, overlevere og drive byggerier optimalt og uden fejl.Hvert år koster fejl og forsinkelser i byggeriet milliarder af kroner. Det resulterer i mindre indtjening og forringet produktivitet.Vi ønsker at hjælpe byggeriet til at blive en avanceret branche, hvor digitale værktøjer og integreret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere