20.11.2017  |  EL  |  Belysning

Nye ALVA LED-pullerter – 180° lysåbning, slankt design og mulighed for dalistyring

Indhold fra partner Hvad er dette?

ESYLUX præsenterer nye pullerter fra LED-udendørsbelysningsserien ALVA. Der fås nu både versioner med begrænset lysåbning på 180 grader og slanke, elegante varianter.

Udendørs lysinstallationer skal både tilpasses optimalt til de respektive omgivelser og også leve op til de individuelle brugeres forventninger. ESYLUX udvider derfor sin ALVA-serie med nye pullerter, der med deres konstruktion opfylder særlige krav.

180° lysåbning
Nogle gange skal pullerter oplyse en tilkørsel til en bygning  – uden samtidig at oplyse terrassen ved siden af. Nye ALVA-versioner med en lysåbning på 180 grader muliggør en fokuseret belysning i disse og lignende situationer.

Intelligent forbundet

Pullerterne fås i antracit eller hvid, til 230 V eller DALI og med forskellig størrelse, diffusor og lysfarve. De fås valgfrit med bevægelsessensor og indbygget DALI-bus. På den måde kan hele grupper forbindes intelligent og styres med simpel DALI-broadcast. Almindelige on/off lamper kan integreres med en valgfri DALI-switch.

Slank konstruktion giver diskret æstetik
Andre krav kan være udløst af et udendørsareals udformning. I et mere nydeligt indrettet miljø virker klassiske pullerter muligvis lidt for tunge. Et mere elegant udtryk fås med de nye ALVA-varianter, der har en særlig slank udformning: Deres diameter er kun 100 mm med en højde på 700 mm. De fås ligeledes i antracit eller hvid samt med forskellige diffusorer og en lysfarve på 3000 K eller 4000 K.

Kendetegnet for alle pullerter i ALVA-serien er den robuste, modstandsdygtige konstruktion. Deres kabinetter består af solidt trykstøbt aluminium med vandalklasse IK 09, overfladen er pulverbelagt og beskyttet mod saltholdig havluft. De kan også tåle kemiske opløsningsmidler, hvilket betyder, at graffiti og anden hårdnakket snavs let kan fjernes. LED-levetiden er på 50.000 timer (L80B10). Ud over pullertfamilien omfatter ALVA-serien også up-/downlights med forskellige spredningsvinkler samt væg- og loftslamper, der valgfrit kan leveres med en bevægelsessensor.

Således gør de to nye produktvarianter ALVA-familien komplet og sørger for, at den opfylder ethvert krav til modstandsdygtig, energieffektiv og intelligent forbundet udendørs belysning.

https://www.esylux.com/da/dk/k/lys/pullertbelysning/

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning

Mere fra ESYLUX Danmark APS

ESYLUX Danmark APS

www.esylux.dk

Om ESYLUX – Performance for SimplicityESYLUX udvikler, producerer og distribuerer produkter med henblik på at sikre mere energieffektivitet, komfort og sikkerhed i bygningsområdet. Der er særligt fokus på sensorstyret, behovsorienteret automatisering samt belysning. Målet er at forbedre menneskets livskvalitet med løsninger, der er både intelligente og brugervenlige, og som opfylder selv de mest k…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere