25.02.2022 | Navnenyt

Nye ansigter lyser op hos LEDVANCE

1. marts 2022 ser det endnu lysere ud for os, for her begynder to nye medarbejdere i vores nye, flotte kontorer i Høje Taastrup!

Den første er Jacob Christensen, der starter som Internal Technical Sales Engineer, der sammen med resten af salgsteamet støtter både internt og eksternt med kundebesvarelser og tekniske spørgsmål. Jacob er uddannet elinstallatør og har tidligere arbejdet i Osram.

Den anden er Nichlas Leegaard, der starter som Key Account Manager i projekter med rådgivere, arkitekter, installatører og end users på Sjælland. Nichlas er også uddannet elinstallatør og har tidligere blandt andet arbejdet som kundeservicechef og projektsalg DBS Lys.

Vi glæder os meget til at byde Jacob og Nichlas velkommen!

Mere fra LEDVANCE A/S

LEDVANCE A/S

www.ledvance.dk

Med kontorer i mere end 50 lande og forretningsaktivitet i mere end 140 er LEDVANCE blandt de verdensførende leverandører af generel belysning til professionelle og forbrugere. Med oprindelse inden for generel belysning i OSRAM GmbH tilbyder LEDVANCE et bredt produktprogram med LED-armaturer til mange løsningsområder, intelligente løsninger til Smart Home og bygni…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere