09.12.2014  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Nye energimålere med direkte måling op til 125A giver nøjagtig afregning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Schneider Electric udvider nu sin serie af avancerede energimålere, der opfylder alle tekniske behov og er certificeret til måling af både aktiv og reaktiv energi. Som noget helt nyt i iEM-serien kan de nye målere nu måle direkte på 125A.

Nu udvider Schneider Electric den populære iEM3000-serie af energimålere, der gør det nemmere for tavlebyggere, maskinbyggere, installatører og slutkunder at implementere avanceret og pålidelig måling af energiforbruget i elektriske installationer på op til 125A.

iEM3000-serien omfatter nu 23 forskellige målere, der tilsammen dækker alt fra enkle energimålinger til at kunne opfylde krav til mere avanceret brug, som for eksempel ved kommunikation med ModBus, Mbus, Bacnet og Lon samt understøttelse af multitarif.

Godkendt af SKAT

Hovedparten af de nye målere er MID-certificeret. Det betyder, at de er godkendt af forsyningsselskaber og SKAT til forbrugsafregning, hvilket gør seriens målere ideelle til brug i eksempelvis datacentre, indkøbscentre og erhvervsejendomme, hvor helt nøjagtig, individuel måling og fakturering til hver enkelt bruger er et krav.

Alle målerne i iEM3000-serien fra Schneider Electric kan monteres på DIN-skinne, men kan også bruges til direkte måling på op til 125A eller måling direkte på strømtrafoen. Det er derfor oplagt, at fagfolk lader iEM3000-målerne indgå som en del af samlede løsninger til energiovervågning- og styring.

Fakta:

iEM3000 (125A)

  • Direkte måling op til 125A
  • Adskillelse af strøm (nederst) og kommunikationsforbindelser (øverst) reducerer risikoen for forkert ledningsføring
  • Præcis måling (MID-certificeret)
  • Dataintegritet, da pilleforsikring forbyder adgang til alle måleforbindelser
  • IP40 på forsiden, IP20 i selve kabinettet
  • Med kun 10 referencer dækker serien de fleste installationskrav, som fx Modbus og 4-kvadrant måling.

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com

Vi, hos Schneider Electric, mener at adgang til energi og digitale værktøjerer er en grundlæggende menneskerettighed. Vi gør alle i stand til at få mest muligt ud af deres energi og ressourcer, og sikrer at Life Is On for alle, overalt og altid. Vi leverer energi-og automatiserede digitale løsninger med fokus på effektivitet og b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere