19.01.2017  |  EL  |  Belysning

Nye ESYLUX LED-projektører med integreret bevægelsessensor

Indhold fra partner Hvad er dette?

ESYLUX præsenterer nye udførelser af sine SUN LED-projektører med integreret bevægelses- og lyssensor. Brugeren får en både modstandsdygtig og intelligent løsning, der automatisk sørger for den optimale lysstyrke.

Bygherrer og bygningsadministratorer er for længst begyndt at anvende intelligente og energieffektive LED-løsninger til deres udendørs belysning. Bevægelses- og lyssensorer forlænger lyskildens reelle levetid, og muligheden for at dreje bevægelsessensoren både vandret og lodret i forhold til omgivelserne samt ADF-monteringsbøjlen fra ESYLUX gør projektøren fleksibel at anvende. Efter behov kan flere lamper kombineres på en intelligent måde.

En automatiseringsløsning med lang levetid – bl.a. takket være nulgennemgangskobling
Det er også en af grundene til, at ESYLUX har udviklet nye udførelser af sine projektører SUN-serien, der er udstyret med integreret bevægelsessensor. Projektørernes detekteringsområde er 160 grader, og rækkevidden er 12 meter i diameter. Det er først ved en behovsorienteret indkobling, at den nominelle driftsvarighed på 50.000 timer (LM80B50) udnyttes fuldt ud. Bevægelses-sensoren arbejder desuden med en skånsom nulgennemgangskobling, der sikrer, at sensorens eget relæ også har lang levetid.

Modstandsdygtig udførelse, der er nem at montere
Den rummelige samledåse med lettilgængelige klemmer giver nemt mulighed for en gennemgående forbindelse ved behov. På denne måde kan der både etableres en parallelkobling af flere projektører samt en intelligent master-/slave-kobling, hvor en projektør med integreret sensor kan indkoble op til ni af seriens standardudførelser afhængigt af bevægelse. Efter behov kan der opnås en fleksibel montering af projektørerne på både vægge og ind- eller udvendige hjørner ved hjælp af ADF-monteringsvinklen fra ESYLUX.

De hvide eller sorte kabinetter er fremstillet af robust trykstøbt aluminium, og de udvendige skruer i rustfrit stål sørger for, at projektøren sidder stabilt fast. Brugeren får en optimal tætning med kapslingsklassen IP 65 og en temperaturbestandighed ved mellem -25 °C til +40 °C. AFL SUN-projektørerne fås i varianter med et effektforbrug på 10, 30 eller 50 watt (i to kabinetstørrelser) og en lysfarve på enten 3000 eller 5000 kelvin.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning

Mere fra ESYLUX Danmark

ESYLUX Danmark

www.esylux.dk

Om ESYLUX – Performance for Simplicity ESYLUX udvikler, producerer og distribuerer produkter med henblik på at sikre mere energieffektivitet, komfort og sikkerhed i bygningsområdet. Der er særligt fokus på sensorstyret, behovsorienteret automatisering samt belysning. Målet er at forbedre menneskets livskvalitet med løsninger, der er både intelligente o…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere