05.05.2021  |  EL  |  Sanitet

Nye farver til unikt Geberit-design

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det kræver plads og kan være krævende i forhold til servicering og montering at bygge en cisterne ind i væggen. Men der fås faktisk et perfekt alternativ. Et produkt, mange – både blandt professionelle og forbrugere – ikke kender.

Med Geberit Monolith kan du montere et væghængt toilet uden at bygge en cisterne ind i væggen, ligesom der er mulighed for smarte features som automatisk udsugning af dårlig lugt og et diskret lys, der guider én til toilettet om natten.

Det var lidt af en revolution, da Geberit i 2010 lancerede den første Monolith – et elegant, smalt modul med indbygget cisterne, der byggede bro mellem cisterner bygget ind i væggen og de gammeldags, udvendige cisterner. I dag, 11 år senere, kan Geberit Monolith kombineres med stort set alle standardtoiletter samt Geberit AquaClean douchetoiletter.

3 store fordele

Ud over den nemme kombination med toiletter, også fra andre producenter end Geberit, er der tre åbenlyse fordele med det funktionelle og minimalistiske design:
1) Cisternen er lettilgængelig og dermed nem at servicere. Du klikker bare låget af.

2) Den er supernem at montere. Fire bolte ind i væggen, så sidder den forsvarligt fast.

3) Geberit Monolith fylder kun 10,6 cm ud fra væggen. Det er næsten halvt så meget som en indbygningscisterne, der kan fylde 20 cm eller mere ud fra væggen.

”Løsningen er især genial, hvis man er ude efter en løsning, som er virkelig nem at have med at gøre. Vi har bl.a. leveret 400 Monolither til Hvidovre Hospital, hvor man kunne slippe afsted med en mindre omfattende renovering – og samtidig få nem adgang til at servicere produktet – ved at vælge Geberit Monolith,” fortæller salgskonsulent Torben Søkjær fra Geberit.

Nye farver giver flere valgmuligheder
Mulighederne for at få Geberit Monolith til at matche indretningen bliver nu også flere. Geberit Monolith lanceres nemlig dette forår i fire nye farver. Fronten, der er skabt i hærdet glas, fås fremover også i farverne Lava, Sand Grå samt med skifer- eller betonlook. Derudover fås den i de eksisterende farver sort, hvid og mint. Top og sider i matbørstet, anodiseret aluminium fås i sort eller grå.

Mere fra Geberit A/S

Geberit A/S

www.geberit.dk

  • 86741086

Geberit udvikler, producerer og sælger højteknologiske produkter og systemer til VVS-branchen. Siden starten i 1874 har Geberit udviklet sig til at være markedsførende udbyder af installationssystemer, cisterner og skyllesystemer, afløbssystemer og forsyningssystemer. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og anvendes til nybyggeri såvel som til renovering.I Danmark ligger hovedkontoret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere