15.08.2017  |  EL  |  Belysning

Nye fordelingsbokse til hurtig installation af DALI-lysstyring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu lanceres 5 fordelingsbokse, som gør det hurtigt og enkelt at tilføje funktioner til DALI-installationer. Fordelingsboksene anvendes sammen med Niko-Servodans DALI-sensorer med installationsstik fra enten WAGO eller Wieland.

5 nye fordelingsbokse gør det hurtigt, at tilføje funktioner til en stikbare DALI-installation. Du vælger fordelingsboks efter hvilken funktion, du ønsker at tilføje installationen. Der lanceres 5 fordelingsbokse, som hver tilføjer følgende funktioner til installationen:

  • Styring af HVAC – Sensor kan aktivere/deaktivere HVAC
  • On/Off-relæ – On/Off-belysning kan tilsluttes DALI-installation
  • Standby minimering – Armaturer får standby-forbrug på 0 Watt
  • 2 grupper – Installationen opdeles på 2 grupper
  • Foldedørsløsning – Synkronisering af manuel lysstyring ved foldedør

Tilstedeværelsessensorer, armaturer, tryk og andre enheder kobles direkte til fordelingsboksen. Funktionen er dermed hurtigt og enkelt installeret.

Fejlfri installation og reduceret installationstid

Installationsstikkene på de enkelte komponenter er unikke, og de kan derfor ikke kobles forkert sammen. Det sikrer en hurtig og fejlfri installation, hvilket kan give en betydelig tidsbesparelse på installation og efterfølgende fejlretning. Du sparer dermed installationstid, samtidig med at du sikrer kvaliteten.

Niko-Servodan leverer fordelingsbokse og DALI-sensorer monteret med kabel og installationsstik fra enten WAGO eller Wieland. Nødvendige tilslutningsstik til fordelingsboksen medfølger. De øvrige komponenter, der skal anvendes til installationen, leveres af WAGO eller Wieland.

Læs mere om du nye fordelingsbokse her

Denne artikel er en del af temaet Tema: Belysning

Mere fra Niko-Servodan A/S

Niko-Servodan A/S

www.niko.dk

Niko har i mere end 50 år været kendt som leverandør af markedets stærkeste og mest holdbare produkter til intelligent lysstyring. Fællesnævneren for Nikos løsninger er maksimal komfort for brugerne og minimalt energiforbrug. Samtidig er Nikos produkter kendetegnet ved høj kvalitet, lang holdbarhed og meget enkel installation, idriftsætning…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere