12.05.2022  |  VVS  |  Sanitet

Nye gummikoblinger fra Purus er enkle og effektive

Indhold fra partner Hvad er dette?

Purus har for nylig udvidet deres sortiment af gummikoblinger, der enkelt og effektivt samler spildevansrør med samme eller forskellige spildevandsrør.

Gummikobling-/Flexi-/Plug-in anvendes ved samling af to spildevandsrør med samme eller forskellig rørdimension, materiale og over­adestruktur.

LÆS OGSÅ: Nu skal boligbyggeriets forbrug af ressourcer i bund

Koblingerne kan monteres både vandret eller lodret. Det er vigtigt at man tager forbehold for vandretning ved brug af gummikobling Plug-in. Gummikoblingerne leveres med slangebånd på en eller to af siderne afhænig af indv-/udvendig montering.

De er enkle at montere og er godkendt til skjult installation/indstøbning i beton. Materialet er UV-bestandigt.

-AKJ

Mere fra Purus

Purus

purus.dk

  • info@purus.dk
  • +45 4616 1919
  • Ejby Industrivej 40 DK-2600 Glostrup

VAREMÆRKER MED STÆRKE POSITIONER Purus gruppen er en af Skandinaviens førende producenter af produkter til badeværelse og køkken, og de vigtigste produkter er,  gulvafløb, vandlåse, industriafløb, indendørs afløb, rustfrit stål interiør og sanitet. Purus´ stærke position på det nordiske marked er…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere