11.09.2018  |  EL  |  El-materiel

Nye kabelbakker til fiberoptiske kabler i datacentre

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kravene til verdens datacentre vokser konstant. Fleksibilitet, skalerbarhed og oppetid er altafgørende, og det kræver en gennemtænkt og fremtidssikret infrastruktur.

Derfor introducerer Schneider Electric en ny serie kabelbakker af meget høj kvalitet, som imødekommer datacentrenes behov for optimale føringsveje til optiske fiberkabler, både nu og i fremtiden.

Lang levetid og optimal beskyttelse

Kabelbakkerne er udført i stål for at sikre lang levetid og optimal beskyttelse og skærmning af fiberkablerne. Sortimentet byder også på et stort udvalg af tilbehør, der er gennemtænkt til mindste detalje.

"Hele sortimentet er udviklet specielt til fiberoptiske kabler i datacentre og supplerer vores eksisterende udvalg af føringsveje til datacentre i form af kabelbakker, stiger, gitterbakker og strømskinner", siger Henrik Pedersen, produktchef hos Schneider Electric Danmark.

Han tilføjer, at målet er at gøre det nemt for datacenterejere, rådgivere og installatører at bygge datacentre, hvor infrastrukturen understøtter lynhurtig skalering og tilpasninger i installationen.

"Et godt eksempel er, at meget af tilbehøret kan monteres helt uden brug af værktøj. Det sparer tid og gør det nemt at tilpasse installationen eller udvide med nye drop-offs på et senere tidspunkt", siger Henrik Pedersen.

Kabelbakkerne er ekstra robuste og designet, så de kan monteres med minimalt behov for ophængning - også over længere afstande.

Se produkterne her

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.schneider-electric.dk

Vi, hos Schneider Electric, mener at adgang til energi og digitale værktøjerer en grundlæggende menneskerettighed. Vi gør alle i stand til at få mest muligt ud af deres energi og ressourcer, og sikrer at Life Is On for alle, overalt og altid. Vi leverer energi-og automatiserede digitale løsninger med fokus på effektivitet og bæredygtighed. Vi k…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere