25.06.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Nye kabeltromler til fagfolk og seriøse gør-det-selv'ere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Godt grej er vigtigt for både håndværkeren og den seriøse gør-det-selv'er, som altid er i gang med et projekt i boligen, haven eller båden. Nu giver Schneider Electric en hjælpende hånd til alle, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten på el-udstyret.

Hjælpen kommer i form af en ny serie Thorsman kabeltromler, der skiller sig ud med et ekstra brugervenligt design, gennemtænkte detaljer og den velkendte, høje Schneider-kvalitet.

Fire varianter

De nye kabeltromler fås i fire forskelige varianter:

  • Kompakt - i robust plasticramme med integreret håndtag, 15 meter 3G1.0 H05-VVF og fire udtag med jord
  • Klassisk - i metalramme, 25 eller 40 meter 2x1.0 H05-VVF uden jord og fire udtag
  • Havetromle - i metalramme, et enkelt udtag samt 37+3 meter 2x1.0 H05-VVF
  • Professionel - i metalramme, 25 eller 40 meter 3G1.5 H07-RNF og fire udtag med jord

Alle varianter er IP20- eller IP44-beskyttede. De er forsynet med en smart clips til at fastgøre stikproppen under transport og LED-lys på fronten til at indikere om strømmen er tilsluttet.

Ergonomisk design

Et unikt design med fokus på ergonomi gør de nye Thorsman kabeltromler ekstra brugervenlige med et godt greb til oprulning af kablet - også for store hænder med handsker på.

Og på varianterne Klassisk, Havetromle og Professionel er bæregrebet placeret for optimal vægtfordeling, så kabeltromlen ikke svinger ind mod benet under transport.

Ekstra robust

Den ekstra robuste variant Professionel byder desuden på fikseret tromle, som ikke roterer under oprulning. Klaplåg med fjeder beskytter udtagene, og tromlen kan tåle slag, stød og andre fysiske påvirkninger iht. IK08-standarden

De nye Thorsman kabeltromler fra Schneider Electric kan købes i byggemarkeder og hos grossister nu.

Se mere om produktet her

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.schneider-electric.dk

Vi ser en verden, hvor vi alle kan opnå mere og bruge mindre energiSchneider Electric opererer inden for markedsområderne industri, energi og infrastruktur, datacentre, erhvervsbyggerier og boliger med et af markedets bredeste udbud inden for løsninger og produkter til energioptimering. Vi er til stede fra energien produceres i kraftværket eller vindmøllen til den fordeles og transporteres i el-ne…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere