11.01.2022  |  EL  |  Branchen

Nye målrettede onlinekurser i PCSCHEMATIC Automation

Indhold fra partner Hvad er dette?

6 nye målrettede onlinekurser gør det endnu lettere at specialisere sig og udnytte de mange muligheder i PCSCHEMATIC Automation.

6 nye målrettede onlinekurser gør det endnu lettere at specialisere sig og udnytte de mange muligheder i PCSCHEMATIC Automation.

Vi er glade for at præsentere en række nye online kurser, hvor vi sætter fokus på specifikke dele af programmet, og hvor du på 3 timer bliver guidet til en optimal brug af programmet i forhold til dine behov.

De 6 nye kursus-moduler er til dig, som allerede er fortrolig med at arbejde i PCSCHEMATIC Automation og som ønsker at udnytte de mange muligheder, der kan opnås ved at benytte databasen, specielle symboler, Panelrouter, Monteringsassistenten og automatisk projektgenerering. Kurserne forudsætter at du har godt kendskab til Automation, og det forventes at du har været på grundlæggende kursus. 

Læs mere om indholdet i de enkelte kurser og se de datoerne for de kommende kurser på vores hjemmeside. 

Mere fra PCSCHEMATIC A/S

PCSCHEMATIC A/S

www.pcschematic.dk

Software til automation og el-installation Hos PCSCHEMATIC er vi kendt som skaberne af elbranchens CAD-program PCSCHEMATIC Automation – og for vores effektive og kompetente support. Vi sælger og udvikler følgende produkter: PCSCHEMATIC Automation: Software til el-dokumentation PCSCHEMATIC Cabledim: Til dimensionering af kabler (Udviklet i samarbejde med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere