11.09.2023  |  EL  |  Intelligente installationer

Nye muligheder for smart home-entusiaster

Den officielle Homey-platform udvides nu med en række populære produkter fra Schneider Electrics smart home-serie Wiser. Dermed bliver det endnu nemmere for brugerne at skabe et smart og energioptimeret hjem tilpasset deres behov – og samtidig bakke op om den grønne omstilling.

Smart home-produkter vinder i højere og højere grad indpas i danskernes hjem, hvor de forenkler hverdagen og genererer besparelser på elregningen – til gavn for både privatøkonomien og klimaet. Nu lancerer energioptimeringsspecialisten Schneider Electric en ny app til Homey-platformen, der gør det endnu lettere at fremme energibesparelser og højne komfort og tryghed i private hjem. Appen gør det nemlig muligt at kombinere Schneider Electrics egen smart home-serie Wiser med smart home-produkter fra andre producenter og samle det hele i ét interface via platformen Homey, der allerede er integreret med flere end 1000 globale brands og understøtter 50.000 smart home-enheder.

Det betyder, at smart home-entusiaster nu tilbydes langt flere valgmuligheder og i højere grad kan kombinere deres Wiser-produkter, der er førende inden for blandt andet lys- og energistyring, med smart-enheder fra andre brands som for eksempel Philips Hue og Sonos.

Læs også: Udbyder af intelligente energiservices leverer rekordresultat

”Vi arbejder hele tiden henimod mere åbenhed i vores produkter, så vores brugere lettere kan skræddersy deres smarte hjem og kombinere produkter på tværs af producenter. På den måde håber vi, at vi kan være med til at nudge danskerne til at bidrage til en mere energieffektiv fremtid”, siger Martin Hannibal, produktchef for Wiser hos Schneider Electric.

- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere