05.11.2019  |  EL  |  El-materiel

Nye og forbedrede produkter, i samme gode kvalitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den kendte kvalitet, nu endnu bedre…

Vi udvikler os hele tiden og det samme gør vores produkter. Vi har altid været førende indenfor LED belysning og det vil vi gerne fortsætte med. Så derfor har vi udviklet en ny DIOSPOT til sortimentet, nemlig DIOSPOT 40.

Højden er kun 40 mm, men der er stadig plads til de høje egenskaber. Den har en farvegengivelse på over 95, lysudbytte på 450 lumen og så er den selvfølgelig dæmpbar. Monteres nemt og sikkert, med den fleksible ”knækbare” driver og Torx 10 skruesystemet. Godkendt til brug i område 1 og 2, i rum med bad eller bruser.

Findes i hvid, sort og stål lige her.

Og vi har ydermere flere produkter, der er blevet forbedret

Der findes også en ny udgave af den populære DIOLUM Alexa II LED panel, den findes nu også med farvetemperatur i 4000K. Find den her.

Og sidst men ikke mindst, fås DIOLUM Aledo også i en ny udgave med farvetemperatur i 4000K. Find den her.

Mere fra GN Belysning A/S

GN Belysning A/S

www.gnbelysning.dk

GN belysning A/S er leverandør af el-materiel til el-installatører og lampebutikker. Firmaet blev startet i 1999 og har siden haft en solid vækst baseret på loyale og trofaste kunder samt en konstant fornyelse og udvikling af produktsortimentet.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere